fbpx
Кращі позначки

«Охорона праці – інтеграція в ургентному режимі»

     22 квітня 2021 року був  проведений Всеукраїнський вебінар по темі «Створення сучасного освітнього    середовища з предмета «Охорона праці», як передумова формування професійної компетентності майбутніх кваліфікованих робітників», який…

Майстер-клас «Хочу вчити англійську!»

22-го квітня продовжуючи тиждень іноземної мови в Зеленодольському професійному ліцеї Дар’я Семічева, викладач англійської мови, провела майстер-клас для педагогічних працівників «Хочу вчити англійську!». Метою заходу було поглибити знання про англійську…

Вікторина «Англомовні країни»

   В рамках тижня іноземної мови викладач-предметник Дар’я Семічева 21-го квітня провела вікторину «Англомовні країни» для здобувачів освіти перших курсів Зеленодольського професійного ліцею. Учні ознайомилися з шістьма країнами, де англійська…

Челендж «Спорт і здоров’я»

Дякуємо за спільну та плідну роботу здобувачам освіти, викладачам,батькам та усім, хто нас підтримував у челенджі «Спорт і здоров’я». Ось і настав час підвести підсумки та оголосити результати. Отже, 3…

«Нарко – та алкозалежність. Їх наслідки»

Щодня в світі тисячі людей хворіють та помирають через  алкоголь та наркотики. Та, незважаючи на це, одночасно інші тисячі людей починають пробувати алкоголь чи наркотики. З метою розширення знань здобувачів…

«STEM-освіта в дії»

8  квітня 2021 року здобувачі ЗПЛ взяли участь в захисті-презентації STEM-проєктів рамках відкритого засідання обласної педагогічної  лабораторії «STEM-освіта в дії». Виконавці проєкту-члени гуртка «Країна творчості» Дорофєева Анна, Троян Діана, Компанець…

Звіт про проведення предметного тижня з професії «Кухар»

З 05.04.2021 р. по 09.04.2021 р. в Зеленодольському  професійному ліцеї був проведений предметний тиждень з професії “Кухар”  згідно річного плану. На цьому тижні були заплановані: фотоколаж «Майбутній кухар», майстер –…

Майстер-клас з приготування салату

    Сотні  тисяч страв створила за свою історію світова кулінарія.  Найвеличнішим її досягненням, без сумніву, є салат. Щоденно кухарі експериментують, поєднують різні продукти, розробляють  все нові і нові рецептури.…

Готуємося до наближення свята – Великодня.

Увесь християнський світ радісно готується  до наближення  величного дива,  найшанованішого свята – Великодня. Чимало обрядів і традицій пов’язане з цим святом.  Один із атрибутів цього свята, який є  давньою традицією…

«Так! Я хочу бути кухарем!»

Для проведення уроків та виховних заходів в умовах карантину набув значної популярності сервіс ZOOM. 6 квітня майстром виробничого навчання Гладкою Т.А  був проведений виховний захід на тему « Так! Я…