fbpx

22-го квітня продовжуючи тиждень іноземної мови в Зеленодольському професійному ліцеї Дар’я Семічева, викладач англійської мови, провела майстер-клас для педагогічних працівників «Хочу вчити англійську!». Метою заходу було поглибити знання про англійську мову в цілому; довести актуальність та необхідність вивчати англійську; визначитися з власними потребами та цілями вивчення мови; дізнатися більше про англомовні країни; дістати практичні навички у вимові англомовних звуків; поглибити знання про звукоутворення; поповнити лексичний запас; вчитися складати прості мовленнєві конструкції; пошук особистісної мотивації для вивчення мови.

В ході зустрічі педагогічним працівникам було запропоновано кілька практичних завдань з загального мовознавства, лексики, фонетики і граматики. Також присутні отримали практичні поради щодо самостійного вивчення англійської мови.

Продовжуючи тему вивчення англійської мови викладач даної дисципліни Дар’я Семічева презентувала педколективу цикл авторських передач «Дорогою до Англії». Ці програми розроблені для вивчення мови з мінімальною базою знань. Вони легкі для сприйняття, інформація подається поступово з наступним повторенням та закріпленням вивченого матеріалу. Тренуються навички в граматиці, лексиці, фонетиці та аудіюванні. Кожна передача завершується культурологічною частиною, в якій глядач знайомиться з традиціями Англії. Педагогічним працівникам було запропоновано переглянути перший випуск повністю та перевірити на собі дієвість подачі матеріалу.

Англійська література багата та всесвітньо визнана. Безліч англомовних авторів щоденно перекладають та видають в україномовному світі. Тож, спільно з бібліотекарем Зеленодольського професійного ліцею Ольгою Аліповою, в рамках тижня іноземної мови, викладач-мовник Дар’я Семічева організувала виставку літератури англомовних письменників та поетів. Були представлені такі автори: Д.Г. Байрон, В. Теккерей, Е.М. Хемінгуей та багато інших. Метою виставки було показати здобувачам освіти навчального закладу, що книжки  англомовних авторів наявні в навчальному закладі та завжди чекають на своїх зацікавлених читачів.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *