fbpx

   В рамках тижня іноземної мови викладач-предметник Дар’я Семічева 21-го квітня провела вікторину «Англомовні країни» для здобувачів освіти перших курсів Зеленодольського професійного ліцею. Учні ознайомилися з шістьма країнами, де англійська є держаною мовою: Сполучене Королівство Великобританії і Північної Ірландії, Сполучені Штати Америки, Австралія, Нова Зеландія, Канада та Південна Африка. В ході зустрічі було розглянуто не лише географічне положення, політичний устрій та клімат держав, а й цікаві факти про них, їх звичаї і традиції. Нові знання закріпили бліц-питаннями, за які здобувачі освіти отримали веселі жетони. По завершенню вікторини ці жетони були обміняні на цукерки, що дуже сподобалося учням.
Задля всебічного розвитку здобувачів освіти Зеленодольського професійного ліцею викладач англійської мови Дар’я Семічева разом з викладачами природничих дисциплін Тетяною Доломан та Оленою Пшелуцькою провели інформаційну годину «Британія наукова». Захід було заплановано в рамках тижня іноземної мови. Викладачі ознайомили учнів з британськими вченими: хіміками, фізиками, математиками, біологами та філологами. Метою заходу було донести до відома присутніх імена найвідоміших вчених Великобританії, розказати про їх відкриття та досягнення у відповідних галузях та стимулювати інтерес здобувачів освіти до подальшого ознайомлення з видатними діячами англомовних країн.
Як результат зустрічі здобувачі освіти виготовили тематичні стінівки «We learn English», де оформили всі тексти англійською мовою та проявили творчість і креатив.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *