fbpx

З 05.04.2021 р. по 09.04.2021 р. в Зеленодольському  професійному ліцеї був проведений предметний тиждень з професії “Кухар”  згідно річного плану.

На цьому тижні були заплановані: фотоколаж «Майбутній кухар», майстер – класи, виховний захід.

Метою проведення предметного тижня стало ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в області кулінарії, а також розвиток у майбутніх кухарів професійних якостей, виховання інтересу та поваги до обраної професії.

До участі у роботі предметного тижня були залучені майстри виробничого навчання та викладач професійно – теоретичної підготовки.

Розпочався предметний тиждень з професійної майстерності кухарів з фотоколажу «Майбутній кухар»

05.04.2021 року викладачем професійно – теоретичної підготовки Серьожкіною І.С  був проведений майстер – клас на тему: « Тістове  оздоблення дріжджових виробів», а саме виготовлення прикрас для короваю з додаванням харчових барвників.

06.04. 2021 року відбувся виховний захід на платформі ZOOM для здобувачів освіти I курсу на тему: «Так! Я хочу стати кухарем!». Підготувала захід майстер виробничого навчання Гладка Т.А. Ця зустріч в онлайн – режимі дала можливість спілкуватися із здобувачами освіти та надати їм поради в оволодінні професійними якостями кухаря.

07.04.2021 року досвідченим майстром виробничого навчання Фісун В.Л був проведений майстер – клас, під час якого вона приготувала салат «Вітамінний» за власним рецептом. Всі присутні  були задоволені новими та незвичними поєднаннями компонентів.

08.04.2021 року молодим майстром виробничого навчання  Фурсовою С.Л був проведений майстер – клас на тему: «Декорування та оформлення пасхальних яєць». Майстер показала сучасне оформлення та особливості оздоблення пасхальних яєць.

По завершенню предметного тижня для здобувачів освіти та педагогічних працівників було показано виставку муляжів та виробів із джута.

Тиждень закінчився підведенням підсумків роботи методичної комісії, де виступила голова методичної комісії Серьожкіна І.С  з результатами проведення предметного тижня кухарів.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *