fbpx

Творча людина, яка володіє мистецтвом, завжди може розраховувати на повагу та визнання, бо з давніх віків творчість є і витвором  мистецтва, і поєднанням матеріального та духовного світів. Саме такими і є наші здобувачі освіти та педагоги

Розпочався тиждень з уроку виробничого навчання, який проводили молодий майстер Анатолій Музичка та наставник Світлана Туминська. Урок поєднав у собі слюсарні та зварювальні роботи, оскільки на етапі завершення вивчення теми здобувачі освіти проводять комплексну роботу: від підготовки металу до кінцевого результату. електротехнічного напрямку.

В кабінеті спецдисциплін електромонтажників радо зустрічав своїх колег майстер виробничого навчання Володимир Саражин. Для педагогічного колективу він підготував лабораторно-практичну роботу з дослідження автоматичного вимикача. За представленим прикладом вони мали змонтувати на навчальному стенді електричну схему автоматичного вимикача для подальшого визначення та зняття характеристик  при різних струмах.

Олександр Яніщук підготував відеоролик профорієнтаційного напрямку, який містив у собі інформацію про досягнення вчених у зварювальному виробництві  в незвичних умовах (під водою та у космосі).

Сокрут Ніна Олександрівна провела відкритий захід: «Презентація нового обладнання та інструменту ( з елементами практичного застосування)».

Завершився тиждень, присвячений професіям електротехнічного напрямку, презентацією творчих робіт здобувачів освіти. Проробки учнів охопили дві теми: екологічну та енергозберігаючу. Світлана Туминська  наголосила на тому, що  повторне використання непотрібних речей вирішує екологічну проблему людства. А тема енергозбереження є актуальною у всі часи.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *