fbpx

Кухар – одна з найдавніших і вічно сучасних професій. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів.

Інна Серьожкіна, викладач професійно – теоретичної підготовки, поділилася своїм  досвідом і провела майстер – клас на тему: «Тістове оздоблення дріжджових виробів», а саме виготовлення прикрас для короваю з додаванням харчових барвників.

Тістове оздоблення  надає короваю привабливого зовнішнього  вигляду. Кожен завиток  або фігурка з’являються на короваї не просто так. Створюючи будь – який предмет прикраси, майстер вкладає в нього добрі побажання і душу. Серьожкіна І.С.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *