fbpx

та тісно співпрацює з місцевою владою, адже грантові програми — це можливість безкоштовно отримати додаткові ресурси та модернізувати матеріально-технічну базу. Першим залученням інвестицій у заклад була участь у конкурсі мінігрантів «Громада своїми руками 2018» із проєктом «Створення матеріально-технічної бази для професії «Слюсар з ремонту устаткування котельних та пило підготовчих цехів». У рамках проєкту було модернізовано слюсарну майстерню та створено кабінет професійно-теоретичної підготовки слюсарів КПЦ. У грудні 2018 року в рамках програми «Підтримка громадських ініціатив» ліцей отримав грант на створення музичної студії.

У 2019 році ліцей став учасником конкурсу мінігрантів «Громада своїми руками 2019» із проєктом «Створення енергоефективного ХАБу» та був включений до програми економічного розвитку Зеленодольської ОТГ з проєктом «Програма розвитку трудових ресурсів на базі Зеленодольського професійного ліцею». Як результат, у закладі створено сучасний енергоефективний інтерактивний ХАБ; за кошти програми DOBRE модернізовано дві майстерні виробничого навчання та кабінет професійно-теоретичної підготовки професій електротехнічного напрямку. Загальна сума інвестицій у 2019 році склала більше 1 000 000грн.

2021 рік приніс ліцею перемогу у конкурсу мінігрантів «Громада своїми руками 2021» з проєктом «Створення інноваційно-навчальної лабораторії електрозварників». Наразі йде його реалізація: модернізується матеріально-технічна база професії «Електрозварник ручного зварювання» та створюється інноваційна лабораторія за цим нарямком.

Залучення зовнішніх фінансових ресурсів – унікальна можливість для розвитку закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Від админ