З 05.04.2021 р. по 09.04.2021 р. в Зеленодольському професійному ліцеї був проведений предметний тиждень з професії “Кухар” згідно річного плану.
На цьому тижні були заплановані: фотоколаж «Майбутній кухар», майстер – класи, виховний захід.
Метою проведення предметного тижня стало ознайомлення здобувачів освіти та педагогів з новими технологіями в області кулінарії, а також розвиток у майбутніх кухарів професійних якостей, виховання інтересу та поваги до обраної професії.
До участі у роботі предметного тижня були залучені майстри виробничого навчання та викладач професійно – теоретичної підготовки.
Розпочався предметний тиждень з професійної майстерності кухарів з фотоколажу «Майбутній кухар»

05.04.2021 року викладачем професійно – теоретичної підготовки Серьожкіною І.С був проведений майстер – клас на тему: « Тістове оздоблення дріжджових виробів», а саме виготовлення прикрас для короваю з додаванням харчових барвників.





06.04. 2021 року відбувся виховний захід на платформі ZOOM для здобувачів освіти I курсу на тему: «Так! Я хочу стати кухарем!». Підготувала захід майстер виробничого навчання Гладка Т.А. Ця зустріч в онлайн – режимі дала можливість спілкуватися із здобувачами освіти та надати їм поради в оволодінні професійними якостями кухаря.




07.04.2021 року досвідченим майстром виробничого навчання Фісун В.Л був проведений майстер – клас, під час якого вона приготувала салат «Вітамінний» за власним рецептом. Всі присутні були задоволені новими та незвичними поєднаннями компонентів.






08.04.2021 року молодим майстром виробничого навчання Фурсовою С.Л був проведений майстер – клас на тему: «Декорування та оформлення пасхальних яєць». Майстер показала сучасне оформлення та особливості оздоблення пасхальних яєць.




