fbpx

30 червня в Зеленодольському професійному ліцеї відбулася остання в цьому навчальному році педагогічна рада. На порядок денний було винесено ряд важливих питань, серед яких питання «Про підсумки навчально-виховної та методичної роботи педагогічного колективу ЗПЛ за ІІ семестр 2020/2021 навчального року».

Заступник директора з навчально-виробничої частини Дар’я Пащенко звітувала про діяльність педагогічного колективу, який працював над впровадженням стандартів компетентнісного підходу та поповненням матеріально-технічної бази, а також над впровадженням нових технологій в освітній процес.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Майнер представила присутнім річний звіт, в якому розповіла про основні напрямки виховної роботи та шляхи їх реалізації в закладі освіти.

Методист Тетяна Скорик звітувала про навчальні досягнення здобувачів освіти ЗПЛ, про їх успіхи в районних та обласних олімпіадах, в здачі ЗНО та участі в інших освітніх заходах та конкурсах.

Другим питанням було «Про хід виконання Закону України «Про охорону праці». З цього питання звітували керівники структурних підрозділів Зеленодольського професійного ліцею, які розповіли про виконану ними роботу стосовно охорони праці та безпеки життєдіяльності.

І останнім питанням педагогічний колектив проголосував за випуск учнів випускних груп, про переведення учнів на наступний курс та затвердження їх поведінки.

Наприкінці педагогічної ради директор закладу Наталя Романова привітала колектив з успішним завершенням ще одного навчального року та побажала всім гарної відпустки.  

Від админ