fbpx

23 травня 2023 року в рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти у Зеленодольському професійному ліцеї було проведено засідання круглого столу на тему «Організація виробничої практики на підприємстві з подальшим працевлаштуванням». В.о. директора Зеленодольського професійного ліцею Тетяна Скорик представила учасникам круглого столу гостей, побажала присутнім результативної співпраці .У круглому столі взяли участь роботодавці, педагогічні працівники та долучились онлайн здобувачі освіти. 
Обговорення відбулося у змішаному форматі. Серед роботодавців – представники провідних підприємств регіону в галузі електроенергетики, зокрема старший майстер ТОВ «ВІНКОР» Костін Дмитро Володимирович та Красикова Наталія Василівна – провідний фахівець з навчання департаменту управління персоналом Криворізької ТЕС. У рамках проведення круглого столу учасники активно обговорювали низку питань, пов’язаних з основною темою, а саме: організація виробничої практики в умовах підприємства; важливість професійної освіти; організація профорієнтаційної роботи Зеленодольського професійного ліцею з учнями ЗОШ; плани на наступний навчальний рік по набору здобувачів освіти на навчання.
Отже, активне дискутування й обговорення теми круглого столу його учасниками доводить, що питання – організація виробничої практики на підприємстві з подальшим працевлаштуванням є актуальним, своєчасним, і вкрай необхідним. Зустріч відбулася конструктивно та була корисною для всіх учасників круглого столу . Ми сподіваємось на залучення ще ширшого кола роботодавців для організації виробничої практики та подальшого працевлаштування наших випускників.

Від админ