fbpx

У сучасному світі особливого значення набуває інформація. Усе частіше нам потрібно володіти швидкими і точними даними про предмет діяльності.

Ми не уявляємо собі нашого життя без мережі Інтернет. Окрім комп’ютерів та ноутбуків, ми підключаємо до Інтернету все:  мобільні телефони, планшети, холодильники, телевізори й багато інших портативних пристроїв. Саме тому дуже важливо знати якомога більше про безпеку в мережі.

Сьогодні немає засобів впізнання особи, з якою спілкуєшся, тому важко перевірити інформацію щодо співрозмовника. Є дуже багато випадків, коли себе видають за інших, приписуючи собі гарну зовнішність, риси характеру, захоплення. Подумай, чи хотів би ти спілкуватися з нещирою людиною? Тому здобувачі освіти  Зеленодольського професійного ліцею взяли участь у заходах, присвячених правилам безпеки в інтернеті.
В тісному колі здобувачі освіти разом зі своїми керівниками обговорювали небезпеки, які приховує активне користування соцмережами, висловили думки з приводу інтернет-залежності та як її уникнути, а також переглядали презентації з правил безпечного користування Інтернетом та соцмережами,

Також  здобувачі освіти переглянули один випуск передачі “Аферисти у соцмережах” , що став дуже цікавим та повчальним.

Від админ