fbpx

У рамках  конкурсу на кращий гендерно чутливий профорієнтаційний онлайн – урок у сфері енергетики, викладачами Світланою Туминською та Світланою Тихолаз було проведено урок – конкурс на тему «Енергетика навколо нас»

Метою  уроку – конкурсу стало розкриття сутності правильного вибору професії, поглиблення знання у сфері енергетики;   зорієнтувати здобувачів освіти на свідомий вибір майбутньої професії;  виховувати у дітей любов до праці, повагу до людей будь-якої професії; допомагати у визначенні власної життєвої траєкторії з урахуванням професійних інтересів та природних здібностей. Цільовою аудиторією були здобувачі освіти першого курсу за фахом  «Кухар» та «Штукатур, лицювальник – плиточник, маляр».

 Вхідне і вихідне тестування показало, що на уроці здобувачі освіти першого курсу за фахом  «Кухар» та «Штукатур, лицювальник – плиточник, маляр» отримали корисні знання, тому, кількість правильних відповідей на вихідному тестуванні суттєво збільшилось.

Команда юнаків була кращою у бліц – опитуванні, вікторині, анкетуванні. Команда дівчат швидше виконали практичне завдання. І, хоча юнаки набрали на 10 балів більше, всі здобувачі освіти дійшли висновку, що, незважаючи на стать і обрану професію, питання енергетики всім близькі у повсякденному житті і кожен здатен вирішувати їх.

Анімаційна схема "Зроби собі ліхтарик"

Як потрапляє електричний струм до нас в розетку.

Від админ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *