fbpx

     25 лиспада 2020 р. в Зеленодольському професійному ліцеї були проведені заходи до Всесвітнього дня боротьби з насильством. В рамках Всеукраїнської акції ” 16 днів проти насильства” для здобувачів освіти ліцею практичним психологом Доломан Т. М. був організований перегляд профілактичних відеороликів ” Розкажи дорослому якому довіряєш” щодо попередження сексуального насильства дітей у колі довіри та відеоролик ” Почни говорити” для дітей та дорослих щодо попередження сексуальних домагань у спорті. Педагогічні працівники ліцею взяли участь у вебінарі щодо протидії торгівлі людьми, який допоміг їм провести навчальні заняття з учнями та ознайомив з інформаційними матеріалами до таких занять.

    Практичним психологом  було оформлено тематичний куточок: «Протидія жорстокому поводженню з дітьми», «Домашнє насильство».

    Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей.

 

Від админ